Våra tjänster

Teknisk beskrivning av våra tjänster finns här»

Vi kan erbjuda er
Vi kan erbjuda det mesta som idag finns på marknaden. Skulle ni sakna något så kontaktar ni helt enkelt oss och har en dialog om vad vi borde förbättra.
Hantering av era domäner. Vi råder er till rätt sorts domän och hjälper till med både registrering och löpande underhåll.
Läs mer om domäner »
Webbhotell för alla typer av sidor, en enkel sida eller en fullt utbyggd databasdriven hemsida där du själv kan ändra innehållet vart som helst du än befinner dig i världen. Vi anpassar gemensamt nivån på er sida så att den tål att växa i men inte blir för stor och komplicerad från början.
Läs mer om webbhotell »
E-mail till alla på företaget. Alla får en personlig adress som dessutom kan läsas  var som helst genom vår webbmail. Allt som krävs är en dator med internetuppkoppling.
Läs mer om e-mail »
E-maillistor för utskick av information till många adresser. Ni kanske vill skapa en lista där alla kunder själva får anmäla sig och där ni kan skicka ut information om era tjänster.
Läs mer om e-maillistor »
Internetuppkopplingar för ert företag med rätt kapacitet för den  verksamhet ni bedriver. Börjar kostnaderna bli för höga för er uppringda förbindelse och samtidigt för slö? Vi kan hjälpa er att jämföra med ett snabbare alternativ för att se om det kan löna sig.
Webbdesign. Om ni inte själva bygger er hemsida och har den kunskapen kan ni låta oss utveckla era sidor. Kanske ni vill koppla ihop hemsidan med ert befintliga affärssystem?
Läs mer om våra webbpaket »
Faxemail. Faxemail är en tjänst som förenklar ert faxande. Ni får ett faxnr på den ort i Sverige där ni verkar och alla inkommande fax distribueras automatiskt till en eller flera valfria emailadresser på ert företag eller hemma. Fördelarna är många. Ni sparar pengar och får en effektivare faxhanteringen. Ni slipper blockera ett helt telefonabonnemang för inkommande fax, ni får faxen elektroniskt och sparar på så sätt papper och toner. I fortsättningen missar ni heller aldrig ett fax för att er manuella gamla apparat har hängt upp sig eller papperet har fastnat.

Som en tilläggstjänst kan vi också erbjuda er möjligheten att skicka fax genom ert emailprogram, en mycket smidigt lösning om man vill nå ut med ett budskap till många men slippa stå och mata den manuella faxen i tid och evighet. Kontakta oss för mer info om den tjänsten.
Läs mer om faxemail »