Latitud bygger er webbplats
Vad är ett webbhotell utan innahåll? Latitud kan nu erbjuda webbplatser åt befintliga och nya webbhotellskunder. Läs mer om våra erbjudanden nedan och kontakta oss om du har några frågor.

Vi kan erbjuda er tre olika grundpaket
Vilket paket ni än väljer går det alltid att uppgradera till nästa paket när ni känner behovet av det.

Webbpaket 1

En företagspresentation som publiceras på Latituds webbhotell.

Presentationen består av en webbplats med en förstasida och ett flertal undersidor. På varje sida finns en navigeringsmeny så att besökaren alltid kan komma vidare till andra sidor och komma tillbaka till er förstasida.

En av sidorna kan läggas upp som en kontaktsida där besökaren direkt kan komma i kontakt med er via ett kontaktformulär.

Alla sidor vi skapar åt er kan ni själva ändra när som helst med hjälp av ett HTML-verktyg.

Pris: 4 900 kr

kontakta oss »

Webbpaket 2

Webbpaket 2 innehåller naturligtvis alla funktioner från första paketet, men med detta paket har ni även möjlighet att dynamiskt ändra innehållet på er förstasida.

Detta innebär att ni kan ha en nyhetsfunktion för era besökare där ni kan skriva om nya produkter eller tjänster som ni erbjuder eller andra nyheter som ni vill delge era besökare.

All uppdatering gör ni direkt på webbplatsen och ni kan göra det från vilken internetuppkopplad dator som helst. Ni behöver alltså inget HTML-verktyg. Snabbt, smidigt och enkelt. Det är även möjligt att låta flera personer uppdatera innehållet, utan risk att råka skriva över någon annans texter.

Pris: 7 900 kr

kontakta oss »

Webbpaket 3

Webbpaket 3 är vårt helt flexibla webbpaket som innehåller de funktioner ni behöver.

Förutom alla funktioner i paket 2 har ni här även möjlighet att lägga till valfritt antal övriga funktioner som ni har behov av.

Kalendarium, dynamiska sidor, avancerade kontaktformulär till olika mottagare, fotoalbum, orderformulär, diskussionsforum, gästbok, behörighetssystem, etc etc.

Hör av er till oss så hjälper vi er att sätta ihop ett lämpligt paket.

Pris: Efter diskussion

kontakta oss »